Power smoothie

Jacob Strøm
Jacob har en kandidatgrad i Idræt (performance) samt en bachelor i Idræt (talentudvikling) fra Aalborg Universitet. Derudover har Jacob adskillige certificeringer på højt internationalt niveau såsom EXOS Performance Specialist, FC Barcelona Sports Nutrition, ICANS Nutritional Medicine Profiler, Poliquin BioSignature Level 1, Poliquin Performance Specialist (PICP) Level 2 samt Precision Nutrition Exercise & Sports Nutrition. Over de sidste 6 år har Jacob specialiseret sig i online & personlig træning og har arbejdet med mere end 1000 klienter, og hjulpet dem med at performe bedre i deres sport, tabe fedt, opbygge muskelmasse og ændre livsstil. Ligeledes har Jacob hjulpet både mandlige og kvindelige professionelle fodbold spillere på højeste niveau i ind- og udland, håndboldspillere og andre atleter med performance optimering gennem bedre kost og træning. Med Jacob som træner, handler det ikke bare om at løfte vægte og spise efter en kostplan, men om at optimere din sundhed, så din krop giver dig de resultater du fortjener!

Smoothies er super gode, hvis du ønsker et hurtigt måltid der kan tages med på farten, eller måske bare har svært ved at spise nok. Derudover, kan smoothies hjælpe dig med at øge dit indtag af grøntsager uden du opdager det.

 

Denne smoothie er min favorit, og jeg får den ofte som det første måltid – især hvis jeg er på farten!

 

Blend følgende med vand:

  • 200 g frossen broccoli
  • 50 g hindbær
  • 30 g whey isolate protein – chokolade smag (min. 90% proteinindhold)
  • 1/2 tsk stevia

 

Næringsindhold: 35 g protein, 14 g kulhydrat, 1 g fedt – 193 kcal

 

Frossen broccoli smager næsten ikke af noget, og sammen med hindbær, proteinpulver og stevia kan du slet ikke smage det. I stedet for broccoli eller sammen med kan du også bruge spinat eller bønner.

 

Giv det et forsøg og lad mig vide hvad du synes om det 🙂

Latest News

Green smoothie

Har du svært ved at spise nok grøntsager? Så drik en stor del af dem i stedet... Ja du bliver mere mæt af at spise...

5 grunde til du behøver en kostplan som fodboldspiller…

En meget uheldig tendens blandt mange fodboldspillere, selv på eliteniveau, er tanken om at man træner så meget, at kosten er ligegyldig, og at...

Rødbede salat med æble & hytteost

Rødbede kan være med til at booste din performance & sundhed. Rødbede indeholder store mængder af nitrat, hvilket i kroppen vil blive omdannet til...

5 begynderfejl du skal undgå!

Når man har været træner og coach i flere år, kan man ikke undgå at se mønstre hos sine klienter, og mange gange er...

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

More Articles Like This