KOM I DIT LIVS FORM HURTIGERE & SE SEXET UD NØGEN!
TAB DE OVERFLØDIGE KG & STÅ KVIVSKARPT OM 12 UGER!
ULTIMATE
FAT LOSS PROGRAM
BASERET PÅ NYESTE VIDENSKAB

Hvorfor gætte på hvordan du skal træne og spise når videnskaben viser os vejen? Med dette program forbrænder du det overflødige fedt mens du opbygger muskelmasse.

HURTIGE RESULTATER

Gennem de nyeste, bedste & mest effektive træningsprogrammer og kostprincipper, opnår du vedvarende resultater hurtigere end alle andre så du kan udleve din indre alfa han!

100% GARANTI

Flere hundrede mænd har allerede tabt adskillige cm om livet og bygget muskelmasse med dette program. Derfor er jeg mere en glad for at tilbyde en 60 dages fuld returret.
Flere detaljer længere nede.
SPECIFIKT DESIGNET
TIL MÆND SOM ØNSKER AT TABE 5 KG FEDT & BLIVE MERE MARKERET


... er du træt af ikke at kunne smide trøjen på stranden eller sammen med dine venner og føle dig komfortabel og tilpas med din krop? Eller måske du føler at selv med tøj på, så sidder det altså ikke som det skal?

Hvis du ønsker at tabe de overflødige kg som især har sat sig på maven, at få større og mere markerede arme og skulder, så kan jeg glæde dig med at du er det rette sted!

Ultimate Fat Loss Program er designet specifikt til mænd som ønsker at smide fedt på maven og opbygge muskelmasse, så du kan stå skarpere med mere selvtillid.

Med en helt unik tilgang baseret på den nyeste videnskab, sikre vi at du ikke spilder tiden og får de resultater du fortjener hurtigt og helt naturligt.
ET MÅLTID, EN TRÆNING, EN DAG AD GANGEN
FORBRÆNDER DU FEDT & OPBYGGER MUSKELMASSE!
HER ER HVORFOR AT DETTE
PROGRAM ER SÅ UNIKT

100% GARANTERET RESULTATER

The Alpha Transformation er kendt som et af de førende transformations programmer specifikt designet til mænd, med mere end 100 mænd som allerede har fået fantastiske resultater. Jeg lover ikke resultater, jeg garantere dem. Følg planen og du VIL få vilde resultater, også selvom du ikke har kunne få resultater før. For at vise dig hvor sikker jeg er, giver jeg dig en FULD 60 dages  retur ret.


SPECIFIK KOSTPLAN, STRATEGI & INDKØBSLISTE

Jeg hader kedelig mad, og gætter på du har det på samme måde. Uanset hvad folk siger så kan du komme i dit livs form og stadig nyde den mad du elsker. Dette program lærer dig at spise sundt og fornuftigt med balance så du kan komme i dit livsform - UDEN at tælle kalorier. Dette gør dig i stand til at leve et normalt liv, ændre i din kost og stadig forbrænde mere fedt på de svære områder, så du kan stå skarpt med og uden tøj på!


AVANCERET KOSTTILSKUDS PLAN

Selvom at disse er valgfri og ikke afgørende for dine resultater, viser jeg hvilke kosttilskud der vil give dig de bedste resultater, ved at tage hånd om din krop indefra og ud. Dette vil optimere din hormon balance, mindske inflammation, øge din insulin følsomhed, booste dit testosteron niveau, give mere energi, overskud og søvn og øge din forbrænding. STRATEGISK CARB CYCLING 

Hvis du tror at du skal undgå kulhydrat for at komme i dit livs form, tager du fejl. Med denne avancerede model, som gennem strategisk planlægning er gjort nem at følge, udnytter vi alle fordelene kulhydrat har og øger din forbrænding uden at du skal gå på kompromis med den mad du elsker. Sammen med den komplette 7 dages madplan bliver det ikke nemmere at få hurtige og optimale resultater der er holdbare.

STEP-BY-STEP GUIDES

 • Du får et træningsprogram tilpasset dit niveau, designet til at forbrænde maksimale mængder fedt, opbygge muskelmasse, så du står skarpt og markeret på kun 12 uger.
 • Hver fase leder op til den næste, så vi uge efter uge øger din forbrænding, så t-shirten igen kan sidde løst på maven og stramt på armene.
 • Med en korrekt implementering af HIIT sikre vi at du får de bedste resultater, med en øget forbrænding i op til 48 timer EFTER du har afsluttet din træning.
 • Avanceret kosttilskuds guide som komplementere din kost og træning så du kan forbrænde fedt endnu hurtigere.
 • Når du tilmelder dig, vil du få adgang til en 7 dages komplet kostplan, som er tilpasset din forbrænding. Alle kostplaner er uden kalorie tælling, så planen kan holdes efterfølgende.
 • Gode nyheder! Du kommer ikke til at sulte - tværtimod. Med en optimal kost sikre vi at dit testosteron niveau er i balance, og du skal derfor ikke kæmpe mod din egen krop. 
 • Med programmet får du adgang til din egen coaching side, hvor der løbende vil blive opdateret med nye programmer, planer, guides og meget mere, så dine resultater holder for evigt. 
 • Alt kommer i et simpelt format, som er let at følge - ingen forvirring. 
DESIGNET TIL AT GIVE DIG EN KROP DU KAN VÆRE STOLT AF! 
(MED & UDEN TØJ)

FORBRÆND FEDT & OPTIMER DIN HORMON BALANCE

Den største udfordring når man vil tabe, er ikke at formindske sin forbrænding. Ved brug af den strategiske carb cycling sikre vi at dine hormoner som thyroid, cortisol og testosteron forbliver optimale, så din forbrænding ikke går i stå.  Samtidig balancere vi dine sult og appetit hormoner; ghrelin og leptin så din sult ikke løber af sted med dig. 


SPECIFIK STYRKETRÆNING SOM MATCHERS MÆNDS 
MUSKLER FIBER DISTRIBUERING

Mænd og kvinder skal ikke træne ens. Mænd har typisk en højere andel af fast twitch muskelfibre, og kan derfor håndtere en større intensitet og tungere gentagelser. Samtidig er programmet byget op til at have fokus på mave, arme og bryst, så du kan stå kniv skarpt om 12 uger.

AVANCERET CARB CYCLING, STYRKETRÆNING, HIIT & 
SMARTE KOSTILSKUDS GUIDE TIL DIT NIVEAU
SÅ DU KAN UDSTRÅLE DEN POWER EN ALFA-HAN HAR!
HVAD ER INKLUDERET I 12 UGERS PROGRAMMET
ULTIMATE FAT LOSS PROGRAM

12 UGERS CARB CYCLING PLAN

Super simple men stadig effektive planer baseret på den mest optimale tilgang til fedt tab og muskelopbygning på samme tid. Jeg har lavet det hårde arbejde for at sikre at du har den præcise plan du behøver for forbrænde fedt og blive markeret. Hver 4. uge bliver din kostplan justeret og tilpasset til det nye træningsprogram, samt din udvikling så du kan få resultater endnu hurtigere. Glem kalorie tællingen, fordi vi kan gøre det meget smartere og faktisk mere effektivt. Medlemmerne elsker denne tilgang, og siger de ikke vil bruge andet fremover.

AVANCERET ALPHA STYRKETRÆNING

Med nyt træningsprogram hver måned specifikt designet til dit udgangspunkt sikre at du udvikler dig måned efter måned og aldrig spilder din tid. Hver 4. uge får du nyt træningsprogram, som tager dig videre fra forrige fase, så du kan forbrænde endnu mere fedt, blive endnu stærkere og forme din krop som du ønsker. Du vil være 100% selvsikker til hvert træningspas, og vide præcist hvilke øvelser, hvordan de skal laves og hvor længe du skal træne for optimale resultater. Med 3-4 træningspas på maks. 60 minutter om ugen, vil du ikke bare få de resultater du fortjener, men også have tid og overskud til alle de andre aktiviteter du elsker.

TEKNIK OPTIMERING AF ØVELSER

Udførelsen af de enkelte øvelser er enormt vigtigt, og med løbende video feedback, sikre vi at du får det optimale ud af hver træning. Det betyder at du vil forbrænde store mængder fedt på maven og sidebenene, alt i mens din overkrop bliver mere markeret.

SMOOTHIE OPSKRIFTER

Spar tid samtidig med at du giver din krop præcist hvad den har brug for på det rigtige tidspunkt for hurtigere resultater. Det sværeste er ofte kosten, og hvordan man gør den spændende. Med denne guide får du flere spændende opskrifter til både smoothies og low carbs opskrifter.
Det skal smage godt at forbrænde og komme i bedre form - især hvis man også vil holde formen.

KOSTTILSKUDSGUIDE

Spar hundrede vis af kroner om måneden, og anvend kun de nødvendige tilskud som virker, og kan give dig hurtigere resultater. Vi ved alle sammen hvor forvirrende det kan være at købe tilskud - hvilke virker, hvilke virker ikke og hvilke bør man bruge penge på? Baseret på vidensskab og erfaring har jeg sammensat de tilskud som hjælper dig i mål hurtigere og sundere.
Alene med denne guide kan du spare tusindvis af kroner hvert år, samt få hurtigere resultater, mere energi og overskud og mindre sygedage.

ALPHA HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING

Hvis du vil være en rigtig alfa han, skal vi have dit testosteron niveau vejret, muskelmassen op, og fedt procenten ned. Med HIIT kan vi øge din forbrænding i op til 48 timer efter din træning. Denne træning er enorm krævende og kræver du mander dig op - tilgengæld vil denne træning fordre muskelvækst, og forbrænde store mængder fedt! 

AVANCERET MAVE PROGRAM

Vil du træne din mave skal du gøre det optimalt, så du ikke spilder tiden. Kombineret med HIIT programmet og du kan forbrænde fedt i mere 48 timer efter din træning.
Når du alligevel kommer til at forbrænde store mængder fedt, hvorfor så ikke sørge får at mullerne bagved kommer til at stå knivskarpt. 
Få en markeret og veltrænet mave med dette avanceret program, med en nøje forklaring af hvordan hver enkelt maveøvelse skal laves optimalt.

7 DAGES KOMPLET MADPLAN

Super simple men stadig effektive planer baseret på den mest optimale tilgang til fedt tab. Jeg har lavet det hårde arbejde for at sikre at du har den præcise plan du behøver for forbrænde fedt og stramme op. Hver 4. uge bliver din kostplan justeret og tilpasset til det nye træningsprogram, samt din udvikling så du kan få resultater endnu hurtigere. Glem kalorie tællingen, fordi vi kan gøre det meget smartere og faktisk mere effektivt. Medlemmerne elsker denne tilgang, og siger de ikke vil bruge andet fremover.
MØD DIN TRÆNER: JACOB STRØM
Jacob har en Bachelor i Sports Science fra Aalborg Universitet og er i øjeblikket i gang med at tage en kandidat i Sports Science. Derudover har Jacob adskillige certificeringer på højt international niveau såsom Poliquin BioSignature Level 1, Poliquin Performance Specialist (PICP) Level 2 samt Precision Nutrition Exercise & Sports Science. 

Over de sidste 4 år har han specialiseret sig i Online Personlig Træning og har arbejdet med mere end 400 klienter, og hjulpet dem med at tabe fedt, opbygge muskelmasse og ændre livsstil. Ligeledes har Jacob hjulpet både mandlige og kvindelige professionelle fodbold spillere på højeste niveau i ind- og udland, håndboldspillere og andre atleter med performance optimering gennem bedre kost og træning.
DET ER TID TIL AT FÅ DEN KROP DU DRØMMER OM!
START DIN ALPHA TRANSFORMATION I DAG
FÅ ADGANG TIL VORES
PRIVATE FACEBOOK GRUPPE
Du også adgang til vores private Facebook gruppe kun for mænd med over 125 medlemmer. Her i gruppen kan du hurtigt komme i kontakt med mig, så jeg kan svare på dit spørgsmål, så du kan rykke i den rigtige retning. 

Stil dine spørgsmål, del dine erfaringer og lær af andre samme situation som dag.
INGEN RISIKO - 60 DAGES, 100% PENGENE TILBAGE GARANTI
Hele dette program er understøttet af vores 60-dages 100% pengene tilbage garanti. Hvis du ikke er tilfreds med de resultater du får inden for 60 dage, skal du blot sende en mail og du vil få refunderet hver en krone.

Jeg er så sikker på at dette program vil fungere for dig, at jeg vil fjerne al risiko for dig, så du kan starte i dag.
ER DU KLAR TIL AT STARTE..?
DU KAN STARTE ULTIMATE FAT LOSS PROGRAM I DAG.
HVIS DU ØNSKER AT T-SHIRTEN SKAL SIDDE STRAMMERE PÅ ARMENE & LØSER PÅ MAVEN SÅ DU KAN SMIDE TRØJEN MED GOD SAMVITTIGHED, FÅR DU HER 3 GRUNDE TIL AT STARTE I DAG:
 • Specifikt Styrketræningsprogram, så du endelige får mindre fedtprocent, mere muskelmasse, mere energi og mere selvtillid.
 • Simpel men effektiv kostplan, som sikre at du bliver mere markeret på både mave og arme.
 •  Professionel coaching & vejledning dag efter dag, så vi sikre at du hele tiden du hele tiden udvikler dig.
NORMAL PRIS: 1.800 kr. (værdi +4.000 kr.)
DIN PRIS HVIS DU STARTER NU: 595 kr.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Kan jeg starte med det samme?
Hvis du starter i dag vil du få øjeblikke adgang til alle programmerne, guidesene og meget mere, og du vil derfor kunne 'tyv starte' på programmet.
Kommer jeg til at være sulten og energi forladt undervejs?
Det må blive et stort NEJ! 9/10 kommer faktisk til at spise mere end de plejer, og du tænker måske hvordan det kan være. Men sagen er den at vi optimere din træning, vi sammensætter din kost på strategisk måde som gør at dit energi behov bliver større, og at du derfor har brug for mere af den mad som du elsker.
Hvad hvis jeg er nybegynder, vil programmet virke for mig?
Absolut, dette er ikke blot et træningsprogram... I dette program er der designet træningsprogrammerne til netop dit niveau, som bliver justeret og opgraderet hver måned så du konstant kan forbedre dig.
Hvad hvis det ikke virker for mig?
Så er det GRATIS.

Hvis du ikke får de resultater du havde forventet eller andet, har vi en 60 dages 100% pengene tilbage garanti, som du frit kan benytte.
Hvad sker der efter de 12 uger?
Dette er et 12 ugers program, og du vil efter de 12 uger stadig have fuld adgang til alle programmerne osv. Du vil endda have mulighed for at opgradere og fortsat sikre dig nye programmer hver måned.
www.jacobstroem.com @ JACOBSTROEM FITNESS - Din Online Personlige Træner