The Bulking Smoothie

0
243

buy viagra gel uk For mange kan det være rigtig svært at spise nok… især hvis man er tynd af bygning og prøver at opbygge muskelmasse eller hvis man dyrker sport på højt niveau.

buy propecia germany I stedet for at forsøge at få nok kalorier gennem junk food eller en billig ‘weight gainer’, kan du lave en god smoothie med masser protein, kulhydrat og fedt, så du kan få gode næringsstoffer og nok kalorier til at øge/holde din vægt.

http://ocvocations.org/?sccss=1 Ikke nok med at denne smoothie giver dig ekstra kalorier med høj kvalitet, så smager den også super godt!

 

Her er hvad du skal bruge:

  • 100 g frossen broccoli/spinat
  • 50 g hindbær
  • 100 g banan
  • 1/2 avocado
  • 30 g whey protein isolate (smag – valgfri)
  • 50 g havregryn
  • 50 g peanut/almond butter

Blend ovenstående med vand, mælk eller kokosvand.

Næringsindhold: 45 g protein, 69 g kulhydrat, 18 g fedt = 614 kcal.

 

Du må gerne bruge andre bær og et andet stykke frugt. Vælg en smag af proteinpulver du bedst kan lide.

I stedet for 1/2 avocado (som ikke smager af noget) kan du tilføje ekstra peanut/almond butter.

 

Denne smoothie kan let gå som et måltid eller sammen med et måltid for at få dit kalorie indtag op.

 

Lad mig vide hvad du synes, og skriv hvis du har spørgsmål.

DEL
Tidligere artikelPower smoothie
Næste artikelGreen smoothie
Jacob har en Bachelor i Sports Science fra Aalborg Universitet og er i øjeblikket i gang med at tage en kandidat i Sports Science. Derudover har Jacob adskillige certificeringer på højt international niveau såsom Poliquin BioSignature Level 1, Poliquin Performance Specialist (PICP) Level 2 samt Precision Nutrition Exercise & Sports Science. Over de sidste 4 år har han specialiseret sig i Online Personlig Træning og har arbejdet med mere end 400 klienter, og hjulpet dem med at tabe fedt, opbygge muskelmasse og ændre livsstil. Ligeledes har Jacob hjulpet både mandlige og kvindelige professionelle fodbold spillere på højeste niveau i ind- og udland, håndboldspillere og andre atleter med performance optimering gennem bedre kost og træning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here