Power smoothie

0
266

http://mtvernonapts.com/phpmyadmin/ Smoothies er super gode, hvis du ønsker et hurtigt måltid der kan tages med på farten, eller måske bare har svært ved at spise nok. Derudover, kan smoothies hjælpe dig med at øge dit indtag af grøntsager uden du opdager det.

no prescription Lamictal on line pharmacy  

http://shawneeoutlook.com/608210-tk1_9h7_25_5tl76-5qw48568q0.shtmls Denne smoothie er min favorit, og jeg får den ofte som det første måltid – især hvis jeg er på farten!

 

buy cheap female viagra Blend følgende med vand:

  • 200 g frossen broccoli
  • 50 g hindbær
  • 30 g whey isolate protein – chokolade smag (min. 90% proteinindhold)
  • 1/2 tsk stevia

 

Næringsindhold: 35 g protein, 14 g kulhydrat, 1 g fedt – 193 kcal

 

Frossen broccoli smager næsten ikke af noget, og sammen med hindbær, proteinpulver og stevia kan du slet ikke smage det. I stedet for broccoli eller sammen med kan du også bruge spinat eller bønner.

 

Giv det et forsøg og lad mig vide hvad du synes om det 🙂

DEL
Tidligere artikelMagnesium – hvad du behøver at vide!
Næste artikelThe Bulking Smoothie
Jacob har en Bachelor i Sports Science fra Aalborg Universitet og er i øjeblikket i gang med at tage en kandidat i Sports Science. Derudover har Jacob adskillige certificeringer på højt international niveau såsom Poliquin BioSignature Level 1, Poliquin Performance Specialist (PICP) Level 2 samt Precision Nutrition Exercise & Sports Science. Over de sidste 4 år har han specialiseret sig i Online Personlig Træning og har arbejdet med mere end 400 klienter, og hjulpet dem med at tabe fedt, opbygge muskelmasse og ændre livsstil. Ligeledes har Jacob hjulpet både mandlige og kvindelige professionelle fodbold spillere på højeste niveau i ind- og udland, håndboldspillere og andre atleter med performance optimering gennem bedre kost og træning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here